Tu cum alegi cel mai potrivit service auto

Este recomandat sa cauti un service auto de incredere! Insa cum sa alegi din cate oferte ce sunt pe piata? Protectia consumatorilor precizeaza o serie de recomandari ce ar fi bine sa le service auto Bucuresti respectam.

In acest fel nu riscam sa fim inselati sau lasati fara bani. La ce sa fim atenti atunci cand intram intr-un service auto? La promotii, la ce distanta se afla fata de locuinta noastra sau la motivatia cu care isi respecta sarcinile personalul? Iti oferim o serie de recomandari de care sa iti aduci aminte de fiecare data cand iti predai masina in detalii grija mecanicilor auto. Atentie la ce obiecte ai in automobil in intervalul in care acesta este in service. Din ce cauza? Se poate ca in zilele respective sa iti fie necesare documente ori obiecte ca de ex. mobilul, tableta, lanterna .

Inspecteaza zona de lucru. Ar fi recomandat ca inainte de a lasa masina in service sa testezi suprafata de lucru. Vei afla aspecte importante despre profesionalismul personalului.

Un service bun ofera un spatiu de asteptare de unde poti vedea atelierul, proprietarul putand observa cum se lucreaza la autoturismul tau. Mai mult decat atat, in urma terminarii lucrului tehnicianul care a muncit la masina trebuie sa prezinte consumatorului componentele defecte ce le-a schimbat si sa precizeze ce anume a incetat sa functioneze la ele.

O persoana din service urmeaza sa analizeze automobilul impreuna cu clientul si sa indice in situatia in care autoturismul are anumite probleme estetice ori prezinta urmele unui accident. Problemele sunt notate in vederea compararii daca la finalul reparatiei masina e, sub aspect estetic, exact cum a intrat.

Modul in care face plata. Daca sunt necesare cheltuieli in plus in intervalul interventiei o persoana desemnata a service-ului va trebui sa anunte clientul si sa ii spuna pe inteles ca este nevoie de o lucrare in plus. Proprietarul va fi singurul care decide daca problema se va repara in acel moment sau la o noua programare.

Advertisements